Yalova Üniversitesi    kimya@yalova.edu.tr (0226) 815 54 00

MG International Fragrance Company Teknik Gezisi

Proses Kulübü, bölümümüz ve MG INTERNATIONAL FRAGRANCE COMPANY organizasyonluğunda düzenlenen MG International Fragrance Company Teknik Gezisi 14 Mart 2024 Perşembe günü Kocaeli MG International Fragrance Company ana yerleşkesinde gerçekleşmiştir.

Sürdürülebilir esans ve koku üretimi yapan MG INTERNATIONAL FRAGRANCE COMPANY, güler yüzlü kadrosuyla öğrencilerin bu sürece ve üretime yerinde tanıklık etmelerine imkan sağlamıştır. Bölüm başkanımız Prof. Dr. Dilek Özmen, bölümümüz öğretim görevlisi Dr. Merve Ceylan ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen teknik gezi, firma ve koku tarihi hakkında kısa bir sunumla başlamış, Analitik, Ar-Ge, Üretim, Sentez ve Kalite Kontrol Laboratuvarları’nın gezilmesinin ardından katılımcılar için sertifikasyon süreci ve firmanın naçizane hediyeler takdimiyle son bulmuştur.