kimya@yalova.edu.tr (0226) 815 63 00

2025–2026 Akademik Yılı Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Semineri Gerçekleştirildi

Dünya Gıda Günü etkinlikleri kapsamında bölümümüzün öğrencileri ve kıymetli hocalarımızın katılımlarıyla 23 Ekim 2025 tarihinde D-305 numaralı derslikte Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Semineri düzenlendi.

Değerli hocamız Doç. Dr. Oya Irmak CEBECİ’nin sunumuyla gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar sürdürülebilir üretim ve tüketimin önemine dair farkındalık kazandı. Gıda Günü kapsamında düzenlenen “Sürdürülebilir Gıda Sistemleri” eğitiminde, çevresel etkisi, döngüsel ekonomi yaklaşımı ve gıda israfının önlenmesine yönelik stratejiler ele alındı. Daha sürdürülebilir bir gelecek için birlikte öğrenmeye devam ediyoruz! 🌿

#GıdaGünü #SürdürülebilirGıda #GıdaGünü2025 #Sürdürülebilirlik  #SürdürülebilirGelecek